Hvad de dog siger

Der kommer de jo heller ikke så tit1

Dansk politi dræber oftere end i udlandet
Danske politifolk skyder og dræber mere end dobbelt så mange personer, som politifolk i de lande, vi normalt sammenligner os med.

Rubrik i Politikens Netudgave af 23.4.2007.

Frygtelig sygdom

det femte eventyr – "Den hårhjertede heksemester" – er noget mere barsk kost.

Jakob Levinsen i Jyllands-Posten 4.12.2008.

Tværtimod2

Under et ophold i Danmark insisterede Stephen på at komme så tæt som muligt på den danske befolkning, så han købte Billedbladet (for 30. juli 2009) og læste her denne prægtige ikke-tekst skrevet af Trine Larsen (DJF?3) hvis copyright næppe kan anfægtes ved her at blive citeret i sin helhed:

Prinsesse Marie var et billede på moderlig stolthed og kærlig ømhed, da hun ved den officielle fotografering i sit hjem på Schackenborg Slot,(!) stod omgivet af sine fire prinser.
Prinsessen kiggede kærligt på sin lille prins, der kort forinden var blevet døbt, og prins Joachim lyste af stolthed over både sin smukke kone og sine tre raske drenge.

Det er billedet af en lykkelig familie, for de to brødre, Felix og Nikolai, er stolte og glade for deres nye lillebror, som de glæder sig til bliver ældre, så de rigtig kan lege og have glæde af hinanden.

Prinserne er allerede kærlige storebrødre for den lille prins Henrik, og både deres far og prinsesse Marie gør også alt for, at de tre prinser får lige meget kærlighed og opmærksomhed, så de kan vokse op sammen i harmoni og til gensidig glæde.

For selv om prinserne bor hos deres mor i dagligdagen, så ved de, at deres hjem også er på Schackenborg, hvor prinsesse Marie og deres far altid vil sørge for, at de føler sig hjemme og velkommen.

For selv om der er kommet en ny lille prins Henrik på Schackenborg, så er kærligheden, stoltheden og glæden over prins Joachims to førstefødte guldklumper ikke blevet mindre. Tværtimod.

 

[1] eller: Det er varmere på landet end om sommeren. tilbage

[2] eller: Hvor kedelig kan en ny lillebror være? tilbage

[3] DJF?: Jo, det er hun faktisk, se selv. tilbage

[4] Berlingeren: I mine sidste år i Huset, dvs. under Hans Dam, måtte man ikke skrive "Berlingeren", skønt vi aldrig sagde andet, men gerne, med et familiært eller krukket tonefald, "Berlingske". tilbage