Otto

Min dattersøn er født på en kold januardag i begyndelsen af 2001. Da han et år gammel, kom han med sine forældre til Paris fordi Kathrine dèr skulle optage scener til sin dokumentarfilm "Min søn, min mand og min far". Over besøget skrev og illustreret jeg en nethistorie (som kommer op her senere).

I maj 2007 var Otto og jeg med toget til Stockholm for sammen at besøge hans mor der var ved at optage anden del af TV-trilogien over Hanne Vibeke Holsts politiske romanserie; Kongemordet hedder både bindet og tv-serien.Men sig havde Otto af Mormor fået en ny male-, stave- og regnebog der holdt ham beskæftiget en del af den lange togtur:

Otto i toget

Billedet er taget med min nyanskafne mobiltelefon, og det er godt nok utroligt hvad man kan opnå under tilstrækkelige lysforhold. Men telefonen kan også bruges til mere raffinerede billeder som dette pointilistiske portræt af Otto da vi var nået frem til Kathrines lejlighed i Stockholm:

Otto  i Stockholm

Men Otto bemestrer også telefonen som kamera og har sit eget skæve syn på f.eks. favoritstedet i Stockholm: det nærliggende sporvognsmuseum.

sporvognsmuseum i Stockholm


Mit forrige billede af Otto blev taget under hans besøg i Kathrines instruktørstol i 2006 under optagelserne til DR-serien Sommer:

Osvald januar 2007

 

Hvert år har Stephen til jul fået et officielt portræt af Otto:

de kommer her - senere.

Otto og Stephen 2008

Lige nu: et koncentreret øjeblik med Stephen ved påsketide 2008 i Tårbæk omkring det seneste videospil.